vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieOnrust binnen DVS: Bestuur en TC oneens over toekomst trainer Van Hunenstijn

Onrust binnen DVS: Bestuur en TC oneens over toekomst trainer Van Hunenstijn

Het rommelt binnen DVS’33. Volgens Ermelo van Nu zijn bestuur en technische staf het oneens over de toekomst van trainer Bert van Hunenstijn. Als het aan de TC ligt, wordt het contract van de oefenmeester niet verlengd.

25 argumenten

Het adviserend orgaan van de club heeft daartoe een motivatie overlegd aan het bestuur met 25 argumenten voor die conclusie. Het bestuur heeft echter aangekondigd om het advies naast zich neer te leggen. ,,We willen een stabiele organisatie, geen vier trainers in vier jaar. Ik heb met niemand ruzie, slechts een meningsverschil, maar ik ga voor het belang van de vereniging”, stelt voorzitter Aart Goossensen.

Hoger level tillen

De TC is van mening dat Van Hunenstijn niet in staat is om DVS ’33 naar een hoger level te gidsen. De oefenmeester heeft een aflopend contract en is volgens het Ermelose nieuwsmedium met meer clubs in gesprek. Wiert Omta, voorzitter van de TC: ,,Wij zijn echter een adviesorgaan. Als het bestuur ervoor kiest om dit ter zijde te schuiven, dan moeten we ons daarbij neerleggen.”

Taken neergelegd
Woensdag staat een gesprek gepland tussen bestuur en technische commissie. De technische commissie heeft voorlopig haar taken neergelegd. Van Hunenstijn, oud-speler van onder meer PEC Zwolle, was eerder trainer van EFC’58 en SDC Putten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD