maandag, maart 8, 2021
Home Competities Derde Divisie Onrust bij VVOG na breuk met trainer Hennie in 't Hof

Onrust bij VVOG na breuk met trainer Hennie in ’t Hof

Hennie in ’t Hof krijgt geen nieuw contract aangeboden bij VVOG. Dat heeft het bestuur van de Harderwijkers besloten, maar wel tegen de zin van de technische commissie. Die is dan ook per direct opgestapt, schrijft De Stentor.

- Advertentie -

Voldoende basis
,,Wij staan niet achter het niet verlengen van het contract van Hennie. We hebben in december met hem geëvalueerd en daar kwamen punten uit naar voren die goed gaan en punten die beter kunnen. Ondanks dat laatste zien wij voldoende basis en willen graag met hem verder”, stelt TC-voorzitter Cor-Jan van Gilst, mede namens Barend Kappers, Heimen Jansen en Kelvin Schiffmacher, in de krant.

Vertrouwen uitgesproken in Hennie
Het bestuur was echter doof voor het advies van de TC. ,,Wij hebben ook met het bestuur gesproken over de plannen, maar zij hebben daar een andere mening over gekregen. Maar wij stappen niet alleen op omdat het advies niet wordt opgevolgd. We hebben het vertrouwen uitgesproken en gegeven aan Hennie. Als de wereld er dan ineens heel anders uitziet, kunnen wij niet blijven zitten en net doen alsof er niets gebeurd is”, besluit Van Gilst.

Van Hunenstijn
In De Stentor wordt DVS’33-trainer Bert van Hunenstijn genoemd als mogelijke opvolger. Van Hunenstijn daarover in een reactie: ,,Ik hoorde dat de voorzitter van VVOG had voorgesteld de trainers te wisselen. Maar voor mij is komend seizoen nog helemaal blanco.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES