woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieOnfortuinlijk Go Ahead weet niet te winnen van FC Den Bosch

Onfortuinlijk Go Ahead weet niet te winnen van FC Den Bosch

Go Ahead Eagles heeft verzuimd zichzelf in riante uitgangspositie te nestelen in de halve finale van de play-offs tegen FC Den Bosch. De Deventer ploeg liet vele kansen onbenut en zag na negentig minuten een 2-2 stand op het scorebord staan.

Den Bosch-doelman Wouter van der Steen ontpopte zich tot absolute uitblinker. Al vroeg redde hij op een poging van Paco van Moorsel. Het was daarna Jort van der Sande die Den Bosch aan de leiding hielp. Op curieuze wijze werd het na een half uur gelijk toen een inzet van Julian Lelieveld aan iedereen voorbij ging. Voor rust zou Eagles ook nog de lat raken.

Na de pauze leek Thomas Verheydt te scoren, maar deed dat na buitenspel. Tegen de verhouding in sloeg Den Bosch wederom toe. Luuk Brouwers tikte een voorzet van Danny Verbeek binnen: 1-2. Met hart en ziel ging Eagles op jacht naar de gelijkmaker en vond die via Jaroslav Navrátil. De ploeg van John Stegeman had daarvoor al diverse kansen om zeep geholpen, of Van der Steen was een sta in de weg. De Deventer ploeg had via Van Moorsel de ultieme kans om alsnog de zege te pakken, maar hij zag zijn slecht ingeschoten strafschop gekeerd en ook de rebound ging er niet in. Zodoende eindigde het ‘heenduel’ in 2-2. Woensdag is de return.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD