maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieOnderzoek toont zware blessure Hofman aan

Onderzoek toont zware blessure Hofman aan

Rodny Hofman zal maanden moeten toekijken door een zware knieblessure. De vleugelverdediger van GVVV raakte twee weken geleden geblesseerd op de training en direct werd gevreesd voor een kruisbandblessure. Dit blijkt ook het geval, al is de voorste kruisband niet volledig afgescheurd.

Niet volledig afgescheurd

GVVV laat weten via haar digitale kanalen dat Hofman dinsdag een mri-scan heeft gehad. In het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam bleek dat de voorste kruisband niet helemaal is afgescheurd, maar wel zwaar beschadigd. Dat geldt ook voor de buitenmeniscus. Voorlopig hoeft hij niet te worden geopereerd, al kan dat mogelijk in een later stadium alsnog onvermijdelijk blijken.

Lengte herstel onduidelijk

Hofman zal eerst enkele weken rust moeten houden om de knie vochtvrij te krijgen. Blijkt het gewricht vervolgens niet stabiel te zijn, is een operatie alsnog noodzakelijk. Het is dan ook nog erg onzeker hoelang Hofman is uitgeschakeld. De vleugelverdediger is al jarenlang een vaste waarde bij GVVV. Dit seizoen speelde hij 29 wedstrijden en wist te scoren tijdens de 2-3-zege bij Kozakken Boys.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD