zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieOmroep West en RTV Rijnmond gaan samen radioprogramma amateurvoetbal maken

Omroep West en RTV Rijnmond gaan samen radioprogramma amateurvoetbal maken

RTV Rijnmond gaat komend seizoen weer aandacht besteden aan amateurvoetbal op de radio. Het zoekt daarvoor de samenwerking met Omroep West. Beide regionale omroep gaan samen op zaterdagmiddag een radioprogramma maken met flitsen vanaf de velden.

Het programma wordt uitgezonden tussen 14 en 18 uur en zal vooral inzoomen op de Tweede en Derde Divisie. Naast de clubs uit de Bollenstreek, waar Omroep West al verslag van deed komen nu ook ASWH, Barendrecht, Excelsior Maassluis en SteDoCo weer aan bod. ,,Waar een wil is, is een weg. Wij realiseren ons hoeveel mensen wij hier een plezier mee doen. Dus ik ben des te blijer dat dit nu, in samenwerking met Omroep West, weer mogelijk is, waar dat eerder niet het geval was”, reageert RTV Rijnmond-hoofdredacteur Ib Haarsma op haar website.

In het sportprogramma gaan vijf verslaggevers op pad. ,,Het zorgt voor een sfeer en karakter in onze uitzendingen, zoals die in de jaren ’90 en het begin van deze eeuw te horen was”, aldus de omroepen. ,,Het worden uitzendingen waarin we veel schakelen tussen de diverse velden, waardoor je elk moment verrast wordt door wat er nu weer is gebeurd. Het wordt een wekelijks spektakel op de radio, heel erg leuk”, zegt sportverslaggever en presentator Dennis van Eersel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD