woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysOlijfveld en Monteiro vertrekken bij Rijnsburgse Boys

Olijfveld en Monteiro vertrekken bij Rijnsburgse Boys

Het verblijf van verdediger Sanny Monteiro en aanvaller Robbert Olijfveld bij Rijnsburgse Boys zal beperkt blijven tot slechts een seizoen, zo staat te lezen op de site van de Boys.

De reden voor vertrek van beide spelers? Robbert Olijfveld: “Ik wil elke week spelen en dat is bij Rijnsburgse Boys niet altijd het geval. Daarom ben ik gaan nadenken en heb besloten om verder te kijken. Wat de toekomst zal gaan brengen? Ik laat alles maar rustig op me af komen. Wel wil ik graag op een zo hoog mogelijk niveau blijven spelen”.
Voor de komst naar Rijnsburgse Boys speelde Olijfveld bij ASWH(promoveerde van de Hoofdklasse naar de 3e Divisie) en 4 seizoenen IJsselmeervogels.

Sanny Monteiro had er graag nog een paar seizoenen aan vastgeplakt. Teleurstelling overheerst bij hem. Wat de reden is dat zijn verwachtingen niet zijn uitgekomen? “Rijnsburgse Boys is een mooie club en speelt aanvallend voetbal. Ik zou in de basis van start gaan maar in de laatste trainingsweek voor de kompetitie van start ging kreeg ik een spierblessure, waardoor ik er zes tot zeven weken uitlag. Toen ik weer fit was, heb ik twee duels gespeeld, maar in die twee wedstrijden kon ik niet laten zien wat ik kon”.

Bij de evaluatiegesprekken voelde Sanny onvoldoende vertrouwen wat voor hem de reden was om uit te gaan kijken naar een andere club.
“Misschien ga ik dichterbij mijn woonplaats Rotterdam voetballen, maar het belangrijkste motief is om nog ergens te kunnen laten zien wat ik kan”.

Sanny Monteiro speelde in het verleden bij mooie clubs, waaronder bij de BVO’s Willem II en FC Oss; bij de amateurs kwam hij o.a. uit voor Zwaluwen, Kozakken Boys en IJsselmeervogels.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD