vrijdag, januari 27, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieOJC Rosmalen verslaat Hoogeveen en wacht finale tegen Hoogland

OJC Rosmalen verslaat Hoogeveen en wacht finale tegen Hoogland

OJC Rosmalen kan zich opmaken voor de finale om handhaving in de Derde Divisie Zondag. De ploeg van Mark Schenning was over twee duels te sterk voor Hoogeveen en moet nu aan de bak tegen Hoogland.

OJC had het eerste duel tegen Hoogeveen al met 2-0 gewonnen door twee treffers van Diego Meerveld in de slotfase. In Hoogeveen kende de Brabantse ploeg een uitstekende start. Wesley Meeuwsen maakte binnen het kwartier de 0-1 en daarmee leek het tweeluik in feite wel beslist. Hoogeveen gaf zich echter niet gewonnen en kwam na een half uur spelen via Saber Hendriks op gelijke hoogte.

Hoogeveen kreeg bovendien ook wat kansen op een voorsprong. Wat de Drentse ploeg niet hielp was dat Mohamed Shakki na ruim een uur spelen met rood kon vertrekken na een vermeende kopstoot. In de slotfase maakte Joeri Theunisse aan alle spanning een eind door de 1-2 te scoren. Kay van den Boogaard bepaalde vervolgens de eindstand op 1-3.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD