Volg ons

Derde Divisie

OJC Rosmalen kan niet stunten bij Jong FC Volendam

OJC Rosmalen kan niet stunten bij Jong FC Volendam

Jong FC Volendam houdt de druk op koploper TEC. In het eigen Kras Stadion wonnen de Volendamse beloften met 3-1 van OJC Rosmalen.

Al na 45 seconden spelen lag de 1-0 in het netje. Derry John Murkin werd bediend door Martijn Kaars en maakte de 1-0. Het bleef de ploeg van Johan Steur die het spel maakte, maar vlak voor tijd was het OJC Rosmalen dat vanuit het niks op 1-1 kwam. Sam van Doremalen knikte raak.

Halverwege de tweede helft was het opnieuw Murkin die scoorde, ditmaal uit een voorzet van Kevin van Gasteren. In de slotfase mocht Jong Volendam echter niet klagen, want OJC kreeg enkele beste kansen en trof onder meer de lat. In blessuretijd bepaalde Kaars echter de eindstand op 3-1.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie