woensdag, december 8, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieOJC Rosmalen in slotfase langs Hoogeveen

OJC Rosmalen in slotfase langs Hoogeveen

OJC Rosmalen heeft in de slotfase afstand genomen van Hoogeveen in het heenduel van de play-offs om een plek in de Derde Divisie. In Rosmalen werd het 2-0.

OJC kende wel een sterke start met kansen voor Sam van Doremalen en Diego Meerveld, maar scoren deed de ploeg van coach Mark Schenning niet. Daarna werd Hoogeveen dreigender en drong het de thuisclub terug. Op slag van rust waren er alsnog mogelijkheden voor OJC’ers Kay van den Boogaard en Sam van Doremalen.

Ook na de pauze golfde het duel op en neer, waarbij Hoogeveen wel de paal wist te raken. Gescoord werd er pas in de slotfase. Diego Meerveld tekende in de laatste acht minuten van het duel voor zowel de 1-0 en 2-0. De spits had in blessuretijd zelfs een razendsnelle hattrick kunnen voltooien, ware het niet dat hij zijn inzet uit een strafschop gepakt zag worden. Evengoed bracht de aanvaller OJC met zijn twee goals in een goede uitgangspositie voor de return aanstaande maandag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS