Volg ons

Derde Divisie Zondag

OJC Rosmalen haalt opnieuw voormalig jeugdspeler terug

OJC Rosmalen haalt opnieuw voormalig jeugdspeler terug

Max Kappen is de volgende nieuwkomer in de selectie van OJC Rosmalen. De 20-jarige middenvelder speelt momenteel in het beloftenteam van FC Den Bosch, dat uitkomt in de zaterdaghoofdklasse.

Daarmee keert kappen na zeven jaar terug bij de club waar hij begon met voetballen. Het is niet de eerste oud-speler die OJC Rosmalen terug haalt. Eerder maakten Daan van Tooren, Bas van Zeelst en Kay Huijgens hun terugkeer op het oude nest bekend. De club ziet, gedwongen door een flink teruggeschroefd budget, na dit seizoen veel sterkhouders vertrekken.

OJC verkeert nog tussen hoop en vrees in de derde divisie. De club hoopt de nacompetitie te halen en via die omweg handhaving veilig te stellen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag