dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieOJC-coach David Vecht: 'Er is goed ingekocht'

OJC-coach David Vecht: ‘Er is goed ingekocht’

OJC Rosmalen wil dit seizoen een rol van betekenis gaan spelen in de Derde Divisie Zondag. Trainer David Vecht is positief gestemd over zijn selectie.

Hiërarchie
,,Alle nieuwe spelers hebben een positieve bijdrage, gezien hun persoonlijkheid en voetbalkwaliteiten”, zegt hij tegenover 073voetbal.nl ,,Er is goed ‘ingekocht’. De sfeer is uitstekend en er is een natuurlijke hiërarchie ontstaan. De meeste jongere spelers beginnen te snappen dat voetballen op dit niveau een en ander van ze vraagt. Ze worden door de ouderen op een ontspannen en toch eisende manier beïnvloed.”

Meerveld
Aan die selectie werd onverwacht nog Diego Meerveld. De spits zag bij nader inzien toch af van een kans in het profvoetbal bij FC Den Bosch: ,,Zijn aansluiten was natuurlijk onverwacht, maar heel fijn”, zegt Vecht. ,,Diego is topfit, maar omdat hij nog weinig heeft meegedaan, gaat de onderlinge afstemming nog wat tijd vragen. Maar daar hebben we een heel seizoen voor.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD