donderdag, september 23, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagOFC voegt voormalig IJsselmeervogels-goalie toe aan selectie

OFC voegt voormalig IJsselmeervogels-goalie toe aan selectie

OFC heeft aan het slot van de voorbereiding een extra doelman aan de selectie toegevoegd. Trainer Pieter Mulders kan komend seizoen ook beschikken over Mike Grim.

Grim komt over van RKC Waalwijk, waar hij nauwelijks zicht had op een basisplaats. De goalie kwam in 2019 over van IJsselmeervogels, waar hij de strijd aan mocht gaan met Jaimy Schaap. Nog voor het seizoen echter gestart was, werd hij al door zijn vader Fred Grim weggeplukt om naar Waalwijk te verkassen.

Bij OFC is de komst van Grim zeer wenselijk, mede doordat doelman Beer de Vos zaterdag geblesseerd uitviel tegen Quick. Daardoor had de formatie uit Oostzaan nog maar één fitte keeper tot haar beschikking.  

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD