dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagOFC voegt doelman en verdediger toe aan selectie

OFC voegt doelman en verdediger toe aan selectie

OFC heeft de selectie versterkt met een keeper en een rechtsback, meldt RTV NH. Björn Haggerty komt als doelverdediger naar Oostzaan, terwijl Yemaro Hoogdorp als rechtsback uit de voeten komt. Beide spelers komen van een betaald voetbal organisatie.

Concurrentie voor Haggerty

Haggerty komt over van FC Dordrecht. Afgelopen seizoen keepte hij bij FC Dordrecht, maar verder dan een plekje op de reservebank bij het eerste van de Schapenkoppen kwam hij niet. Het is geen uitgemaakte zaak dat Haggerty bij OFC wel eerste doelman is. Hij zal de concurrentie moeten aan gaan met Danny Been en Atam Koroglu. Been was afgelopen seizoen eerste doelman bij OFC.

Hoogdorp komt ook, Versluis en Alkan niet

Ook de komst van Yemaro Hoogdorp werd bekend. Hij wordt overgenomen van Telstar, waar de 21-jarige verdediger afgelopen seizoen geen minuten in het eerste wist te maken. Wel zat hij tijdens vier Jupiler League-duels op de bank. Hoogdorp is door OFC gehaald als rechtsback. Roy Versluis en Ali Alkan komen uiteindelijk niet naar OFC. De twee spelers van SVL werden in verband gebracht met de komst naar de derde divisionist, maar hier is nu een streep door gezet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD