Volg ons
OFC elftalfoto 2016-2017

Derde Divisie Zondag

OFC vindt snel vervanger voor afgehaakte Hertog

OFC vindt snel vervanger voor afgehaakte Hertog

OFC heeft de selectie weer op orde gebracht door de komst van Sendley Bito. De club uit Oostzaan had de afgelopen drie seizoenen Dave Hertog in de aanval staan, hij heeft echter besloten om te stoppen. Dit maakte hij voor de eerste training bekend vanwege zijn drukke werkzaamheden.

Al drie oefenduels

Daarop wist de Noord-Hollandse club snel te schakelen. Sendley Bito werd op proef genomen en zo speelde hij de afgelopen weken al in drie oefenwedstrijden mee. De international van Curaçao, die daarvoor ook vier interlands op zijn naam zette voor de Nederlandse Antillen, wist volgens Het Amsterdamsche Voetbal de technische staf te overtuigen. Zo rolde er een verbinding voor dit seizoen uit.

Indrukwekkende rondreis

Bito keert hiermee na veel omzwervingen terug op de Nederlandse velden. De inmiddels 33-jarige spits speelde voor Sparta, om in 2006 aan zijn reis te beginnen. Inmiddels heeft hij een indrukwekkende lijst aan clubs achter zijn naam staan in Oekraïne, Malta, Iran, Bahrein en Thailand. Afgelopen seizoen speelde hij voor Prachuap in Thailand. De meest bekende clubs in de rij zijn Arsenal Kiev en het Maltese FC Valletta.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag