Volg ons

Derde Divisie

OFC verslaat Blauw Geel ’38, geen treffers in Echt en Haaksbergen

OFC verslaat Blauw Geel ’38, geen treffers in Echt en Haaksbergen

In de onderste regionen hebben HSC ’21 en EVV verzuimd een grote stap te zetten naar definitief lijfsbehoud in de Derde Divisie. Ze speelden respectievelijk met 0-0 gelijk tegen JVC Cuijk en Dongen. OFC won op bezoek bij Blauw Geel ’38.

Het duel in Veghel tussen subtoppers Blauw Geel ’38 en OFC eindigde in 0-1. Martijn Tjon-A-Njoek maakte het enige en dus winnende doelpunt vlak voor rust.

In Haaksbergen had HSC ’21 de kans om een belangrijke stap te zetten richting definitief lijfsbehoud in de Derde Divisie, maar tegen outsider JVC Cuijk zagen de toeschouwers geen treffers. Daarmee lijkt JVC, mocht het nog stiekeme hoop hebben gehad, definitief afscheid te moeten nemen van eventuele titelaspiraties.

Gescoord werd er ook niet in Echt, waar EVV de meeste en beste kansen kreeg, maar zich niet langs Dongen wist te wurmen. Ook EVV weet zich daardoor nog niet helemaal veilig.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie