Volg ons

Derde Divisie

OFC strikt zes nieuwkomers, waaronder HFC’er Joel Donald

OFC strikt zes nieuwkomers, waaronder HFC’er Joel Donald

OFC heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met een zestal nieuwkomers. Onder hen Joel Donald, die overkomt van Koninklijke HFC.

Donald speelde eerder voor Scheveningen. De 23-jarige aanvaller werd opgeleid bij AZ en speelde nog voor Jong FC Groningen. De Oostzaaners hebben daarnaast Eric Veerman en Niels Sprenger aangetrokken van RKAV Volendam, doelman Tim Elmers komt over van Purmersteijn en Mukthar Soulaiman verlaat Hollandia voor OFC. Ook sluit Janyro Purperhart (23) aan. Hij was het laatst actief bij het Letse Jelgave.

Daar tegenover staat onder meer het vertrek van Daan Boerlage (ADO’20), Mitchell Theuns en Atam Koroglu.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie