maandag, september 27, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagOFC slaat opnieuw dubbelslag in betaald voetbal

OFC slaat opnieuw dubbelslag in betaald voetbal

OFC heeft opnieuw twee spelers aan de selectie toegevoegd met ervaring in het betaald voetbal. Max Veerman (op de foto links) komt over van FC Volendam, waar hij voornamelijk uitkwam bij de beloften. Daarnaast is Joey Groenbast ingelijfd, die onder meer eredivisie-ervaring met zich meebrengt.

Groenbast speelde onder meer voor Go Ahead Eagles en FC Emmen, maar was als laatst actief bij de Sutherland Sharks in Australië. Tegenover Voetbal247.nl vertelde hij recent al: ,,Ik ben nu echt op zoek naar een nieuwe club om weer lekker te kunnen voetballen. Mijn voorkeur is dan een club uit de Tweede of Derde Divisie. Dat zou een mooi niveau zijn waar ik de kans kan pakken om mij weer in de kijker te spelen.”

Groenbast speelt doorgaans als centrale verdediger of als rechtsback, terwijl Veerman voornamelijk op het middenveld actief is. Pieter Mulders is aangesteld als trainer komend seizoen bij de Derde Divisionist uit Oostzaan.

Joey Groenbast

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD