Volg ons

De Meern

OFC niet verder dan puntendeling tegen degradatiekandidaat De Meern

OFC niet verder dan puntendeling tegen degradatiekandidaat De Meern

De Meern heeft enigszins verrassend één punt weten te bemachtigen tegen het hoger geklasseerde OFC (2-2). Dit ondanks dat de ploeg van trainer/coach Joël Titaley al vroeg op achterstand kwam.

Voorsprong
Na zeven minuten spelen was het Martijn Tjon-A-Njoek die OFC op voorsprong wist te zetten door sluitpost Joey Swanink te passeren (1-0). Vier minuten later was de stand echter al weer gelijk, Kesly den Haag benutte de aan De Meern toegekende strafschop (1-1). Voor de pauze wisten de gasten nogmaals het net van de tegenstander te vinden, Zakaria El Bennay produceerde de 1-2. In de 68ste minuut werd de eindstand bepaald op 2-2 door toedoen van Edip Biberoglu.

Nacompetitie
OFC blijft door de puntendeling staan op de vijfde plaats in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De Meern is terug te vinden op plaats zestien. Deze positie zal aan het einde van de competitie betekenen dat men nacompetitie moet spelen om ook komend seizoen in dezelfde competitie uit te mogen komen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over De Meern