maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsOFC krijgt de complimenten, Vogels pakken de punten

OFC krijgt de complimenten, Vogels pakken de punten

OFC-trainer Pieter Mulders keerde voor even terug naar de plek waar hij als assistent-trainer ooit werkte. Hij kwam met OFC bij de Vogels op bezoek. De gasten leidden zelfs met 1-2, maar gingen toch met een 3-2 nederlaag naar huis. Ook viel Fons Gemmel met een zware knieblessure uit.

Mulders promoveerde op de slotdag met OFC naar de Tweede Divisie, maar heeft een selectie met veel kwaliteit. Darryl Bäly (o.a. ex Volendam en Telstar), Joël Amakodo (ex Spakenburg en HHC Hardenberg) en Fernando Lewis (o.a. ex Quick Boys) en Fouad Belarbi komen uit voor zijn ploeg.

online boekhouder

Kai Heerings opende na vijf minuten uit een vrije trap de score, 1-0. Baly en Niels Butter, uit een strafschop, zorgden voor de 1-2 voorsprong voor OFC.

In Spakenburg kreeg men al weer nachtmerries en flashbacks over vorig seizoen. Maar twee treffers van Steven Sanchez Angulo hielden de punten in het rode deel van het gespleten voetbaldorp.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD