dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagOFC haalt op de valreep nog liefst drie spelers binnen

OFC haalt op de valreep nog liefst drie spelers binnen

OFC wil de razendsnelle opmars ook dit seizoen doorzetten. Mede daarom heeft de club uit Oostzaan voor het sluiten van de markt nog liefst drie spelers aangetrokken. Het gaat om Adnan Barakat, Orlando Smeekes en Aziz Stitou. OFC kende een moeilijke start in de Derde Divisie Zondag met één zege en twee nederlagen tegen De Dijk en OJC Rosmalen.

Champions League in Azië

Barakat komt over van Songkhla United, waarmee hij landskampioen van Thailand werd. Ook won hij in Azerbeidzjan de beker met FK Baku. Hij keert na negen jaar terug in Nederland, zo vertelt Barakat aan Het Amsterdamsche Voetbal. “Het was een fantastisch avontuur. Spelen in de Champions League van Azië bijvoorbeeld was een prachtige ervaring. Ik heb er echt van alles meegemaakt en Thailand is echt mijn tweede thuis geworden. Ze hebben mij ook verteld dat ik altijd welkom ben om weer terug te komen.”

FC Den Bosch

Eigenlijk zou Barakat aansluiten bij FC Den Bosch. “Maar mijn gevoel daarbij was niet goed. Daarnaast wilde ik dichterbij huis gaan voetballen en na de wedstrijd De Dijk – OFC ben ik in contact geraakt met een aantal jongens van OFC.” De 33-jarige middenvelder speelde in juni zijn laatste wedstrijd. Smeekes is een oude bekende in de top van het zondagvoetbal. Hij speelde twee jaar geleden voor WKE, om vervolgens terug te keren in het betaalde voetbal bij FC Den Bosch. Stitou speelde voor Lelystad’67, om drie jaar geleden te verkassen naar Willem II.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD