woensdag, december 8, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieOFC dreigt doelman Michaelis alsnog kwijt te raken aan Go Ahead Eagles

OFC dreigt doelman Michaelis alsnog kwijt te raken aan Go Ahead Eagles

OFC moet mogelijk alsnog op zoek naar een nieuwe doelman. De aangetrokken Mitchel Michaelis is in beeld om een contract te tekenen bij Go Ahead Eagles, meldt RTV Oost.

De 26-jarige doelman speelde tussen 2011 en 2015 al voor FC Volendam, vertrok toen voor een jaar naar OFC, maar keerde daarna weer terug naar FC Volendam, waar hij voornamelijk als reservedoelman en goalie van het Jong-team actief was. Eerder speelde hij voor WGW, FC Den Helder en HVV Hollandia.

Michaelis traint de komende tijd mee bij de Eagles. De ruime twee meter langer doelman was geruime tijd basisspeler bij FC Volendam, tot hij eind 2018 zijn jukbeen op drie plaatsen brak. Daarop volgde ook nog een schouderblessure. Het zorgde ervoor dat hij afgelopen seizoen niet in het eerste in actie kwam en zijn aflopende contract niet werd verlengd. OFC rook haar kans en legde de goalie vast, die echter nu mogelijk alsnog zijn profloopbaan voortzet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS