Volg ons

Derde Divisie

OFC-doelman Koroglu: ‘Vond dat best schandalig’

OFC-doelman Koroglu: ‘Vond dat best schandalig’

OFC sloot een roerige week af met een 4-0 zege op Groene Ster. Tegenover RTV NH keek doelman Atam Koroglu terug op de perikelen in Oostzaan.

,,Het was rumoerig. Er zijn allemaal dingen gebeurd waar je onbewust toch wel mee bezig bent”, stelt de ervaren sluitpost op de radiozender. ,,Het gaat je niet in de koude kleren zitten als je hoort dat ze het complex willen sluiten. Dan denk je wel: Waar zijn ze mee bezig? Niet alleen voor ons, maar ook voor de kinderen en de jeugd. Toen ik hoorde dat de burgemeester dat zomaar mag bepalen, vond ik dat best wel schandalig. Gelukkig heeft de rechter hem op zijn plek gezet en mochten we toch lekker voetballen vandaag.”

Komende dinsdag buigt de bestuursrechter zich over de situatie, waarbij de gemeente Oostzaan inzage eist in de financiën van OFC en desnoods het sportpark wil sluiten om dat af te dwingen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie