zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieOFC-coach Pieter Mulders: 'Uiteindelijk wil ik altijd promoveren'

OFC-coach Pieter Mulders: ‘Uiteindelijk wil ik altijd promoveren’

Pieter Mulders is komend seizoen trainer bij OFC. De voormalig trainer van onder meer Rijnsburgse Boys en Koninklijke HFC ziet veel perspectief in Oostzaan. ,,Uiteindelijk wil ik altijd promoveren, maar we hebben ook te maken met goede tegenstanders”, reageert de oefenmeester tegenover HetAmsterdamscheVoetbal.nl.

Mulders volgt Roy van der Mije op, die besloot deze zomer over te stappen naar ADO’20. ,,Roy deed het dit seizoen uitstekend bij OFC en liet het elftal leuk voetballen, maar ik wist natuurlijk niet dat hij zou vertrekken. Toen hij zijn vertrek aankondigde en OFC mij benaderde, leek het mij absoluut interessant om in gesprek te gaan. Het is een club met ambitie en daar maak ik graag deel van uit. Ik had vervolgens direct een goede klik met de assistent-trainer, keeperstrainer en technische commissie.”

Mulders is blij dat de selectie verder weinig mutaties kent: ,,We willen volgend seizoen voor een stabiel team zorgen dat weet wat we van hen eisen. Het is fijn dat vrijwel het gehele team bij elkaar blijft, want daarvanuit kan ik met mijn technische staf verder bouwen. De club blijft natuurlijk bezig met het zoeken naar versterkingen, maar niet iedereen komt zomaar bij onze club te spelen. Versterkingen moeten daadwerkelijk een meerwaarde voor ons team zijn en bij onze club passen. Op die manier willen we met de selectie stappen maken.”

Hij kent ook de ambitie van OFC: ,,Uiteindelijk wil ik altijd promoveren, maar we hebben ook te maken met goede tegenstanders. De fundering blijft komend seizoen staan, waardoor het team niet lang nodig moet hebben om te presteren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD