zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagOFC blijft ambitieus: "Mikken op 3e periode"

OFC blijft ambitieus: “Mikken op 3e periode”

OFC sprak de ambitie uit om te promoveren naar de Tweede Divisie, maar tot dusverre presteren de Oostzaaners grillig. Trainer Imdat Ilgüy blijft echter hoopvol: “Er zijn in het verleden al meer ploegen geweest die aan het einde piekten en via een periodetitel alsnog promoveerden. Ook wij gaan zeker nog proberen een periode te pakken.”

Oorzaak ligt bij eerste training

Ilgüy is niet verbaasd dat OFC zo wisselend presteert: “De oorzaak daarvan gaat eigenlijk terug naar de eerste training op 4 juli”, legt hij uit aan TweedeDivisie.org. “Liefst acht spelers waren op vakantie en daarna was het een komen en gaan van spelers. We hebben dit seizoen twaalf á vijftien nieuwe spelers en dat vereist tijd om aan automatismen te werken. De realiteit is echter dat ik bijna elke week in een andere opstelling moet spelen. Daarover heb ik ook met de beleidsbepalers gesproken. Zij reageerden daar ‘realistisch’ op.”

Trainen drie spelers mee

Toch is de kans aanzienlijk dat OFC zich in de winterstop nog gaat versterken. “Er trainen momenteel al drie spelers mee die we mogelijk gaan vastleggen. Verder zal ik binnenkort met de beleidsmakers gaan praten wat we dit seizoen nog kunnen en willen en aan de hand daarvan bepalen of er nog andere spelers bij gaan komen”, stelt Ilgüy. Over zijn eigen toekomst zegt hij: “Over het algemeen lig ik op één lijn met de beleidsbepalers. We werken al lang samen en weten wat we aan elkaar hebben, dus in principe is het mijn ambitie om verder te bouwen bij OFC.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD