donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieOFC bindt Telstar-verdediger Ottenhoff

OFC bindt Telstar-verdediger Ottenhoff

OFC heeft zich versterkt met Bryan Ottenhoff. De 26-jarige verdediger komt over van Telstar, waar zijn contract deze zomer afliep.

Engeland
De mandekker had hoop zijn loopbaan in Engeland te kunnen voortzetten: ,,Er liepen wat dingetjes, maar niks concreet. Ik had verwacht bij een club stage te kunnen lopen, maar dat is er niet van gekomen. Vandaar dat ik voor OFC heb gekozen. Een ambitieuze club die zo snel mogelijk naar de tweede divisie wil promoveren. Daarbij kan ik een belangrijke sleutel zijn, zo gaven ze aan”, zegt hij tegenover RTV NH.

Profclausule
Ottenhoff maakte de afspraak met de ambitieuze Derde Divisionist dat hij onder zijn contract uit kan indien er zich alsnog een profclub aandient: ,,Als je eenmaal profvoetballer bent, wil je dat blijven. Het is zo dat dit nu geen stap hogerop is. Soms moet je een stap terug om er weer twee vooruit te doen. Ik blijf ambitieus en we zien wel waar ik volgend jaar sta. Ik heb er in elk geval superveel zin in.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD