woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieOefenduel Spakenburg tegen FC Volendam gestaakt na opstootje

Oefenduel Spakenburg tegen FC Volendam gestaakt na opstootje

De oefenwedstrijd tussen Spakenburg en FC Volendam is dinsdagavond gestaakt. Er stonden pas 35 minuten op de klok toen de gemoederen dermate hoog opliepen en er een opstootje ontstond. Daarna besloten de spelers van FC Volendam het veld te verlaten. Op dat moment stond het 0-1 voor FC Volendam.

Hoofdrollen voor Adi Draganovic en Gyliano van Velzen

Wat er precies is gebeurd op het veld van Spakenburg is niet duidelijk. Volgens het Twitter-kanaal van de Tweede Divisionist ging er een incident tussen Adi Draganovic en Gyliano van Velzen vooraf aan een opstootje. Volgens Spakenburg maakte Van Velzen een agressieve indruk en maakte hij uiteindelijke en overtreding op Draganovic waarvoor hij geel kreeg. Ook zou er nagetrapt zijn. Volgens de Volendammers was Dragaonivic echter de stichter van het tumult. Het is nog wachten op de uitleg van scheidsrechter Tim de Gast. Volgens Spakenburg stond de arbiter er dicht bij.

Moeizame voorbereiding Spakenburg

Het is alles behalve een vlekkeloze voorbereiding voor Spakenburg. Voor de gestaakte wedstrijd tegen FC Volendam speelden de Blauwen al vier oefenduels en even zo vaak werd er verloren. Tegen FC Volendam hoopte de ploeg van trainer Hans van de Haar, die het regelmatig aan de stok had met Volendam-coach Robert Molenaar, de eerste zege te kunnen boeken, maar door het opstootje werd ditmaal het einde van de wedstrijd niet eens gehaald. Zaterdag wacht Spakenburg een nieuwe kans op een zege, als er geoefend wordt tegen Achilles’29.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD