Volg ons
Adi Draganovic Spakenburg

Tweede Divisie

Oefenduel Spakenburg tegen FC Volendam gestaakt na opstootje

Oefenduel Spakenburg tegen FC Volendam gestaakt na opstootje

De oefenwedstrijd tussen Spakenburg en FC Volendam is dinsdagavond gestaakt. Er stonden pas 35 minuten op de klok toen de gemoederen dermate hoog opliepen en er een opstootje ontstond. Daarna besloten de spelers van FC Volendam het veld te verlaten. Op dat moment stond het 0-1 voor FC Volendam.

Hoofdrollen voor Adi Draganovic en Gyliano van Velzen

Wat er precies is gebeurd op het veld van Spakenburg is niet duidelijk. Volgens het Twitter-kanaal van de Tweede Divisionist ging er een incident tussen Adi Draganovic en Gyliano van Velzen vooraf aan een opstootje. Volgens Spakenburg maakte Van Velzen een agressieve indruk en maakte hij uiteindelijke en overtreding op Draganovic waarvoor hij geel kreeg. Ook zou er nagetrapt zijn. Volgens de Volendammers was Dragaonivic echter de stichter van het tumult. Het is nog wachten op de uitleg van scheidsrechter Tim de Gast. Volgens Spakenburg stond de arbiter er dicht bij.

Moeizame voorbereiding Spakenburg

Het is alles behalve een vlekkeloze voorbereiding voor Spakenburg. Voor de gestaakte wedstrijd tegen FC Volendam speelden de Blauwen al vier oefenduels en even zo vaak werd er verloren. Tegen FC Volendam hoopte de ploeg van trainer Hans van de Haar, die het regelmatig aan de stok had met Volendam-coach Robert Molenaar, de eerste zege te kunnen boeken, maar door het opstootje werd ditmaal het einde van de wedstrijd niet eens gehaald. Zaterdag wacht Spakenburg een nieuwe kans op een zege, als er geoefend wordt tegen Achilles’29.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie