Volg ons

Derde Divisie

ODIN’59 voegt Geoffrey Acheampong (FC Den Bosch) toe aan selectie

ODIN’59 voegt Geoffrey Acheampong (FC Den Bosch) toe aan selectie

ODIN’59 voegt Geoffrey Acheampong toe aan haar selectie. De 23-jarige verdediger komt over van FC Den Bosch, waar hij voornamelijk in het beloftenteam actief was.

Acheampong speelde in het verleden bij het Rotterdamse Overmaas, Feyenoord AV, Barendrecht en kortstondig in de Nike Academy. Hij vervolgde zijn carrière bij Jong RKC Waalwijk, Achilles ’29 en Den Bosch. Inmiddels heeft hij zich verzoend met het feit dat een profdoorbraak er vermoedelijk niet meer in zit: ,,Ik heb wel alles eraan gedaan, zat er elke keer net niet tegenaan en heb daarnaast ook een zware blessure gehad waardoor ik er een jaar uit ben geweest. De school en het werk kreeg steeds meer de prioriteit en ik ben toch iets meer die kant opgeschoven”.


.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie