Volg ons

Derde Divisie

ODIN’59 verslaat DVS ’33, VVOG onderuit bij Jong Volendam

ODIN’59 verslaat DVS ’33, VVOG onderuit bij Jong Volendam

De dadendrang van ODIN ’59 kent geen grenzen. De ploeg van coach Richard Plug mogen zich met recht ‘reuzendoders’ noemen. Ditmaal ging DVS’33 de bietenbrug op: 1-3. VVOG ging onderuit bij Jong Volendam: 3-0.

DVS ’33 – ODIN ’59
Het sprookje van ODIN’50 wordt met de week mooier. Met één van de kleinste budgetten van de Derde Divisie presteren de Heemskerkers boven verwachting en zijn de gladiatoren van Plug opgeklommen naar de zesde plaats. Na een spectaculaire beginfase met kansen voor beide doelen werd er pas vlak voor rust gescoord. Niels Buijtenhuis tikte de bal net voorbij doelman Barry van Dijk. Na de pauze kreeg Maurice de Ruiter twee kansen, maar hij scoorde niet. Dat deed Milo Cremers wel namens ODIN: hij kopte vlak na rust de gelijkmaker tegen de touwen. Het duel leek gelijk te eindigen, tot Al Mahdi in de 90ste minuut voor de 1-2 zorgde. Direct daarna zag De Ruiter een rode kaart. Diep in blessuretijd bepaalde Kaya de eindstand op 1-3.

Jong FC Volendam – VVOG
In het Kras Stadion waren het de Volendamse beloften die het spel bepaalden. Na enkele goede kansen onbenut te hebben gelaten, was het halverwege de eerste helft wel raak via Anthony Berenstein. Jordy Hilterman scoorde een minuut later de 2-0. Na rust probeerde VVOG nog wel zich in het duel te knokken, maar Jong Volendam scoorde na een uur spelen uit haar eerste aanval na de thee via Dylan Mertens de 3-0. Dat was tevens de ruststand.

Jong FC Groningen – Jong Almere City
Jong Almere City blijft in het spoor van koploper Spakenburg dankzij een 0-1 zege bij Jong FC Groningen. Radinio Balker maakte na een klein half uur de enige treffer.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie