dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieODIN'59 verrast met Alex Geernaert als opvolger van Ted Verdonkschot

ODIN’59 verrast met Alex Geernaert als opvolger van Ted Verdonkschot

ODIN’59 heeft Alex Geernaert vastgelegd als nieuwe trainer vanaf komende zomer. De huidig coach van eersteklasser vv Assendelft volgt Ted Verdonkschot op bij de Heemskerkers, schrijft het NoordHollands Dagblad.

Geernaert is bezig aan zijn derde seizoen bij Assendelft, waarmee hij vorig jaar promoveerde naar de eerste klasse. Eerder was hij werkzaam bij Westzaan en als jeugdtrainer bij FC Volendam (D en B junioren), Ajax (E pupillen), Aspire Academy in Qatar en FC Utrecht (A junioren). Hij is tevens werkzaam als docent lichamelijke opvoeding en actief met voetbalwebinars voor en door coaches.

ODIN’59 kwam met huidig trainer Ted Verdonkschot tot de gezamenlijke conclusie dat de samenwerking die vorige zomer begon geen vervolg krijgt. ,,Voor zowel de club als voor mezelf geldt, dat het niet helemaal is, wat we, ieder vanuit de eigen optiek, voor ogen hebben. Dat is iets wat gaandeweg kan blijken. Het is net als met verkering; een vriendinnetje of vriendje lijkt het helemaal en als je dan wat langer met elkaar optrekt, blijkt soms toch dat er iets aan mankeert”, stelde de ervaren oefenmeester daarover in dezelfde krant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD