Volg ons

Derde Divisie

ODIN’59 verrast met Alex Geernaert als opvolger van Ted Verdonkschot

ODIN’59 verrast met Alex Geernaert als opvolger van Ted Verdonkschot

ODIN’59 heeft Alex Geernaert vastgelegd als nieuwe trainer vanaf komende zomer. De huidig coach van eersteklasser vv Assendelft volgt Ted Verdonkschot op bij de Heemskerkers, schrijft het NoordHollands Dagblad.

Geernaert is bezig aan zijn derde seizoen bij Assendelft, waarmee hij vorig jaar promoveerde naar de eerste klasse. Eerder was hij werkzaam bij Westzaan en als jeugdtrainer bij FC Volendam (D en B junioren), Ajax (E pupillen), Aspire Academy in Qatar en FC Utrecht (A junioren). Hij is tevens werkzaam als docent lichamelijke opvoeding en actief met voetbalwebinars voor en door coaches.

ODIN’59 kwam met huidig trainer Ted Verdonkschot tot de gezamenlijke conclusie dat de samenwerking die vorige zomer begon geen vervolg krijgt. ,,Voor zowel de club als voor mezelf geldt, dat het niet helemaal is, wat we, ieder vanuit de eigen optiek, voor ogen hebben. Dat is iets wat gaandeweg kan blijken. Het is net als met verkering; een vriendinnetje of vriendje lijkt het helemaal en als je dan wat langer met elkaar optrekt, blijkt soms toch dat er iets aan mankeert”, stelde de ervaren oefenmeester daarover in dezelfde krant.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie