zaterdag, maart 6, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag ODIN'59 verlengt contracten van zestal en sluitpost Van Dijk kondigt 'vertrek' aan

ODIN’59 verlengt contracten van zestal en sluitpost Van Dijk kondigt ‘vertrek’ aan

Barry van Dijk is bezig aan zijn laatste maanden als doelman van het eerste elftal van ODIN’59. De routinier heeft bij de technische staf van de vereniging aangegeven dat hij komend seizoen een stapje terug wil doen, meldt de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal op de officiële website. Naast het vertrek van de sluitpost kon de club ook het verlengen van zes aflopende contracten wereldkundig maken. 

- Advertentie -

Clubman
‘Mister ODIN’59’ kwam bij zijn huidige vereniging tot 420 wedstrijden in het eerste elftal. Hij zal echter geen afscheid nemen van de club, maar actief blijven in het tweede elftal. Het veelvuldig trainen en het spelen van veel wedstrijden begonnen zijn tol te eisen. Tevens werd bekend op de voornoemde website dat Van Dijk over anderhalve maand vader hoopt te worden. Diverse redenen dus voor Van Dijk om afscheid te nemen van het voetbal op hoog amateurniveau.

Verlengers
Naast het vertrek van de ervaren sluitpost kon ODIN’59 ook het aanblijven van zes spelers bekend maken. Jim Hulleman, Ron SCheffer, Nicky Eekhout, Jurjen Dikker, Mart Willemse en Bas Kansen dragen komend seizoen ook nog het shirt in de kleuren geel en blauw van de club uit Heemskerk.

 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES