vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsCapelleODIN'59 maakt half dozijn treffers in Spijkenisse, Scheveningen en VVOG pakken drie...

ODIN’59 maakt half dozijn treffers in Spijkenisse, Scheveningen en VVOG pakken drie punten

Spijkenisse kwam zaterdagmiddag uitstekend uit de startblokken door na één minuut spelen al op voorsprong te komen, de ploeg leek af te stevenen op een fraai resultaat tegen het  hoger geklasseerde ODIN’59. Niets bleek echter minder waar te zijn want na iets meer dan negentig minuten spelen was de eindstand 2-6. Scheveningen en VVOG wisten beiden in eigen huis de drie punten veilig te stellen tegen respectievelijk Capelle (2-0) en Magreb’90 (3-0). 

Spijkenisse – ODIN’59
De vraag is of alle supporters daadwerkelijk getuige zijn geweest van de openingstreffer van de middag in Spijkenisse. In de eerste minuut lag de bal namelijk al achter de doelman van Odin’59. Dustin Mijnders was de maker van de eerste treffer (1-0). De uitploeg raakte niet in de war van de snelle treffer en wist in de zesde minuut al weer naast Spijkenisse te komen. Ahmed Al Mahdi maakte met een schot van afstand de 1-1. De toeschouwers kregen geen rust want één minuut later stond de 2-1 op het scorebord, Sander Barragan kopte binnen (2-1). Odin’59 kwam even later zelf helemaal terug in de wedstrijd, het was weer Al Mahdi die verantwoordelijk was voor het doelpunt (2-2). Nog voor de pauze was het feest voor de gasten helemaal compleet toen Jurjen Dikker de bal binnen kon tikken en ODIN’59 dus aan de leiding bracht (2-3). Zeer slecht verdedigen van Spijkenisse betekende in de 55ste minuut zelfs de 2-4, Mart Willemse was de doelpuntenmaker. Na 79 minuten spelen was echt alle hoop voorbij voor Spijkenisse op een goed resultaat. Al Mahdi was in de genoemde minuut weer trefzeker voor Odin’59 (2-5). Daarmee was de gifbeker voor Spijkenisse nog niet leeg, Jeffrey Klijbroek zorgde voor de eindstand van 2-6.

Scheveningen – Capelle 
Barry Rog opende de score in het voordeel van de thuisploeg in de 32ste minuut (1-0). De eindstand van 2-0 werd bepaald door Mehmet Aldogan in de 89ste minuut.

VVOG – Magreb
De ploeg uit Harderwijk kwam na 51 minuten op 1-0 door een doelpunt van Braam. In de 78ste minuut wist Pernelly Biya zijn ploeggenoot Guido de Graaf vrij voor het doel te zetten en laatstgenoemde pakte dit presentje uit (2-0).  Biya was later verantwoordelijk voor de derde treffer van de middag, hij kopte een voorzet van Jeffrey Arends binnen (3-0).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD