Volg ons

Capelle

ODIN’59 maakt half dozijn treffers in Spijkenisse, Scheveningen en VVOG pakken drie punten

ODIN’59 maakt half dozijn treffers in Spijkenisse, Scheveningen en VVOG pakken drie punten

Spijkenisse kwam zaterdagmiddag uitstekend uit de startblokken door na één minuut spelen al op voorsprong te komen, de ploeg leek af te stevenen op een fraai resultaat tegen het  hoger geklasseerde ODIN’59. Niets bleek echter minder waar te zijn want na iets meer dan negentig minuten spelen was de eindstand 2-6. Scheveningen en VVOG wisten beiden in eigen huis de drie punten veilig te stellen tegen respectievelijk Capelle (2-0) en Magreb’90 (3-0). 

Spijkenisse – ODIN’59
De vraag is of alle supporters daadwerkelijk getuige zijn geweest van de openingstreffer van de middag in Spijkenisse. In de eerste minuut lag de bal namelijk al achter de doelman van Odin’59. Dustin Mijnders was de maker van de eerste treffer (1-0). De uitploeg raakte niet in de war van de snelle treffer en wist in de zesde minuut al weer naast Spijkenisse te komen. Ahmed Al Mahdi maakte met een schot van afstand de 1-1. De toeschouwers kregen geen rust want één minuut later stond de 2-1 op het scorebord, Sander Barragan kopte binnen (2-1). Odin’59 kwam even later zelf helemaal terug in de wedstrijd, het was weer Al Mahdi die verantwoordelijk was voor het doelpunt (2-2). Nog voor de pauze was het feest voor de gasten helemaal compleet toen Jurjen Dikker de bal binnen kon tikken en ODIN’59 dus aan de leiding bracht (2-3). Zeer slecht verdedigen van Spijkenisse betekende in de 55ste minuut zelfs de 2-4, Mart Willemse was de doelpuntenmaker. Na 79 minuten spelen was echt alle hoop voorbij voor Spijkenisse op een goed resultaat. Al Mahdi was in de genoemde minuut weer trefzeker voor Odin’59 (2-5). Daarmee was de gifbeker voor Spijkenisse nog niet leeg, Jeffrey Klijbroek zorgde voor de eindstand van 2-6.

Scheveningen – Capelle 
Barry Rog opende de score in het voordeel van de thuisploeg in de 32ste minuut (1-0). De eindstand van 2-0 werd bepaald door Mehmet Aldogan in de 89ste minuut.

VVOG – Magreb
De ploeg uit Harderwijk kwam na 51 minuten op 1-0 door een doelpunt van Braam. In de 78ste minuut wist Pernelly Biya zijn ploeggenoot Guido de Graaf vrij voor het doel te zetten en laatstgenoemde pakte dit presentje uit (2-0).  Biya was later verantwoordelijk voor de derde treffer van de middag, hij kopte een voorzet van Jeffrey Arends binnen (3-0).

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Capelle