Volg ons

Derde Divisie

ODIN’59 en Ted Verdonkschot al na één seizoen uit elkaar

ODIN’59 en Ted Verdonkschot al na één seizoen uit elkaar

ODIN’59 neemt al na één seizoen afscheid van trainer Ted Verdonkschot. Dat maken de Heemskerkers bekend op de clubsite.

,,Afgelopen donderdag heeft de TC met Ted gesproken over de voor iedereen vervelende competitiestart en de gevoerde gesprekken en aangegeven dat het hen beter leek om aan het eind van het seizoen afscheid te nemen van elkaar”, stelt ODIN’59 op de clubsite. ,,Zoals te doen gebruikelijk in de maand november heeft de Technische Commissie de afgelopen weken diverse gesprekken gevoerd met alle betrokkenen en dat heeft er toe geleid dat besloten is het contract met de trainer na dit seizoen niet te verlengen.”

Verdonkschot was bezig aan zijn eerste seizoen bij de Heemskerkers, nadat hij vorig seizoen voortijdig brak met IJsselmeervogels. De ervaren trainer zou daarna aan de slag gaan bij hoofdklasser Velsen, tot ODIN ’59 zich meldde en Verdonkschot alsnog voor de Derde Divisionist koos. Hij volgde afgelopen zomer de naar Katwijk vertrokken Anthony Correia op.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie