donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Derde Divisie ODIN '59 ziet Mitchel Bormann naar Ajax vertrekken

ODIN ’59 ziet Mitchel Bormann naar Ajax vertrekken

De selectie van ODIN ’59 ondergaat komende zomer voor Heemskerkse begrippen een flinke metamorfose. Mitchel Bormann is de volgende steunpilaar van ODIN ’59 die zijn vertrek heeft aangekondigd. Hij speelt volgend seizoen voor Ajax amateurs.

- Advertentie -

De 24-jarige rechtsback zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging: ,,Ik denk dat de Derde Divisie de top is voor ODIN’59 en ik denk niet dat de Derde Divisie de top is van Ajax”, reageert Bormann tegenover HetAmsterdamscheVoetbal.nl. ,,Daar zijn betere doorgroeimogelijkheden. Ik wil beter worden en ga puur en alleen voor mijn eigen ontwikkeling. Ik heb altijd voor de groep gekozen. Nu kies ik een keer voor mezelf.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES