Volg ons

ODIN ’59 verslaat FC Lisse op Ter Specke

Derde Divisie

ODIN ’59 verslaat FC Lisse op Ter Specke

ODIN ’59 heeft FC Lisse op het eigen Ter Specke op een 0-3 nederlaag getrakteerd. De Heemskerkers sloegen vlak voor rust toe en gooiden in de slotfase het duel in het slot.

Nadat Jurjen Dikker namens ODIN vroeg in de wedstrijd zijn lob over het doel van Erik Cummins heen zag gaan, kreeg enkele minuten daarna Lisse via Rowdy van de Putten en Oussama Siali een enorme kans, maar doelman Barry van Dijk redde bekwaam. Vlak voor rust stelde Ahmed al Mahdi ploeggenoot Thom de Vries in staat om de 0-1 te maken.

Na een wat tamme fase na rust was Lisse dichtbij de gelijkmaker toen Justin Valk de lat vond. De rebound was vervolgens niet besteed aan Van de Putten. De ploeg van Robbert de Ruiter had ook al geen geluk toen een vrije trap van Boyd Stevens op de paal belandde. Tien minuten voor tijd viel de beslissing toen Leroy Oehlers na een miscommunicatie met doelman Cummins Mitchell Bormann de 0-2 op een presenteerblaadje aanbood. Een minuut voor tijd bepaalde Bormann de eindstand op 0-3. Door de zege stijgt ODIN naar de tiende plaats, FC Lisse blijft dertiende.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie