zaterdag, december 10, 2022
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieODIN '59: Lars Boekel stopt, Milan Koenders versterkt Heemskerkers

ODIN ’59: Lars Boekel stopt, Milan Koenders versterkt Heemskerkers

ODIN’59 heeft vlot geacteerd op de mededeling van routinier Lars Boekel dat hij deze zomer stopt met selectievoetbal. De Heemskerkers hebben Milan Koenders vastgelegd als vervanger. De 21-jarige vleugelverdediger komt over van zondageersteklasser AFC’34 uit Alkmaar.

Milan-Koenders_IMG_3128_1.jpeg
Foto: ODIN ’59

Koenders speelde eerder voor SV Koedijk en debuteerde al in 2017 in het eerste van AFC’34. ,,Ik heb altijd de ambities gehad om hogerop te spelen echter heb ik nooit die kans gekregen, nu kreeg ik die kans wel en die wil ik niet laten schieten dus heb ik gewoon ja gezegd”, stelt de rechtsback op de clubsite. ,,Ik wil gewoon kijken en ik ben benieuwd hoe ver ik kan komen met deze stap. Het is natuurlijk een mooie stap en ik wil het zo ver mogelijk gaan schoppen in het voetbal, kijken hoever ik rekbaar ben. Ik heb er zin in.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS