maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieODIN '59 houdt ondanks prima seizoen vast aan doelstelling 'handhaving'

ODIN ’59 houdt ondanks prima seizoen vast aan doelstelling ‘handhaving’

ODIN ’59 kan terugkijken op een uitstekend seizoen. De Heemskerkers bleken ondanks de bescheiden middelen zeer lastig te verslaan, met een knappe achtste plaats tot gevolg.

Onvervangbaar
Toch houdt de club en trainer Richard Plug voor volgend seizoen vast aan de doelstelling handhaving: ,,Wat mij betreft gaan we weer voor klassenbehoud”, stelt Plug in een uitgebreid interview op de clubsite van ODIN. ,,Afgelopen seizoen was tactisch een goed jaar”, vervolgt de trainer, ,,Het is voor mij een leuk seizoen geworden. Eerst dacht ik dat de naar AFC vertrokken Eelke de Graaf onvervangbaar was, maar dat is toch niet waar gebleken. We hebben het zelfs beter gedaan en we hebben het gered”.

Blijven leren
Komend seizoen keert De Graaf terug bij de Heemskerkers. De versterking is echter voor Plug geen reden om de lat hoger te leggen: ,,Je weet nooit hoe zo’n jongen terugkomt na zo’n teleurstellend seizoen daar.” Hij vervolgt: ,,De wat oudere spelers zullen ook moeten blijven leren. Ik zelf ook, maar mijn ambities als trainer zullen niet te hoog gegrepen zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD