woensdag, 28 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieODIN '59 blijft voorlopig naast kasteel voetballen

ODIN ’59 blijft voorlopig naast kasteel voetballen

ODIN ’59 blijft vooralsnog spelen op sportpark Hoflaan, pal naast kasteel Assumburg. Binnen de gemeente Heemskerk gaan stemmen op om de Derde Divisionist te verhuizen naar een andere locatie binnen de gemeente, te weten het Tolhek-gebied. De voetbalclub laat echter weten dat daar voorlopig nog geen sprake van is.

Iconisch beeld

Zowel fotografen en toeschouwers smullen al ruim veertig jaar van het schitterende plaatje van het hoofdveld van ODIN, met op de achtergrond het fraaie kasteel Assumburg. Het is echter de vraag hoe lang er nog iconische foto’s gemaakt kunnen worden. ,,De gemeente Heemskerk is bezig te onderzoeken of het haalbaar is dat ODIN ’59 gaat verhuizen naar een nieuw te ontwikkelen sportpark op Tolhek. Niets meer en niets minder, er is een onderzoek gaande naar de mogelijkheden. Van een concreet plan om te verhuizen is geen sprake”, schrijft de club echter op haar website.

Gesprekken
,,Maar natuurlijk komen berichten over een eventuele verhuizing niet zo maar uit de lucht vallen. Nadat vertegenwoordigers van ODIN ’59 geconfronteerd werden met deze plannen heeft een delegatie van de club gesprekken gevoerd met wethouders en alle politieke partijen in de gemeente om hen te informeren over de zienswijze van het bestuur. Er zullen de komende maanden vervolggesprekken komen om te bezien of een eventuele verhuizing verstandig en/of haalbaar is. Ook de leden van de vereniging zullen hierin betrokken worden. Pas na zorgvuldig afwegen van alle voor- en nadelen zal het bestuur besluiten of zij open staat voor een verhuizing naar Tolhek”, verduidelijkt het bestuur van ODIN ’59. Wie nieuwsgierig is geworden naar het bijzondere plaatje: op 11 augustus (19.30 uur) staat de pikante oefenwedstrijd ODIN ’59 – ADO ’20, of te wel de Derby van Heemskerk, op het programma.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD