Volg ons

Derde Divisie

ODIN ’59-bekerheld Nigel Hardenberg: ‘Ik had het eigenlijk niet durven dromen’

ODIN ’59-bekerheld Nigel Hardenberg: ‘Ik had het eigenlijk niet durven dromen’

Met twee treffers groeide Nigel Hardenberg uit tot de bekerheld van ODIN ’59. De aanvaller bekende na afloop tegen FOX Sports dat hij het eigenlijk niet zo eens was met de tactiek die coach Richard Plug had uitgedokterd.

,,Ik was het in het begin niet echt eens met de tactiek die we speelden omdat we de hele tijd op onze eigen zestien zouden staan en dan is het best wel moeilijk voor een aanvaller om eruit te komen en het team dan aansluit. Maar ja, de trainer is de man van de tactiek, dat zie je vandaag ook weer, en mag ik dus eigenlijk niks zeggen”, grijnsde hij na afloop in gesprek met FOX Sports.

De goedlachse aanvaller vervolgt: ,,Ik heb een paar keer interviews gegeven en werd ik daarna direct op de bank gezet door de trainer, dus ik kijk een beetje uit met m’n woorden tegenwoordig.” Dan serieus over de historische prestatie van de Heemskerkers: ,,Ik had het eigenlijk niet durven dromen maar het is toch echt gebeurd.”

Trainer Richard Plug over zijn goudhaantje: ,,Ik ben best wel fan van Nigel, dat weet hij, maar hij wisselt een 8 nog wel eens af met een 4. Ik zeg al jaren tegen hem: als die 4 bij jou een 6 wordt dan ben je voor ODIN eigenlijk niet te houden. Dan heb je alle skills om hogerop te gaan. Ik denk dat Nigel zich vandaag wel in de kijker gespeeld heeft.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie