donderdag, maart 4, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zondag O.S.S.'20 ziet middenvelder in de zomer vertrekken naar De Treffers

O.S.S.’20 ziet middenvelder in de zomer vertrekken naar De Treffers

De Treffers kan in het seizoen 2021/2022 een beroep doen op Brian Campman. De middenvelder komt over van het Brabantse O.S.S.’20, zo meldt de vereniging uit Groesbeek via de officiële kanalen.

- Advertentie -

Campman plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij De Treffers. De aanwinst kwam de laatste twee seizoenen uit voor O.S.S.’20. Eerder was hij actief voor DVV, SML, Achilles’29 en N.E.C. In Nijmegen speelde hij voor de onder 19 en het beloftenteam.

De middenvelder gaf op de website van De Treffers tekst en uitleg over zijn aanstaande transfer. ,,Ik heb het prima naar mijn zin gehad bij Oss’20 maar ik merkte aan mezelf dat ik toe was aan een stap omhoog. Deze prachtige stap heb ik gevonden bij De Treffers. Ik kreeg tijdens de gesprekken een heel fijn en goed gevoel bij de club en de mensen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES