vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagO.S.S.'20-doelman Van der Leest: 'We hebben het lang spannend kunnen houden'

O.S.S.’20-doelman Van der Leest: ‘We hebben het lang spannend kunnen houden’

Rick van der Leest ging woensdagavond met O.S.S.’20 strijdend ten onder tegen FC Twente (0-2). De doelman van de Brabantse formatie was blij dat hij er met zijn teamgenoten in was geslaagd om lang echt tegenstand te bieden tegen de club uit de Eredivisie.

De eerste tegentreffer was er één van grote schoonheid, een harde knal van Zerrouki was de doelman te machtig. ,,Ik hoorde ‘m bijna alleen maar. We hebben niet echt veel kansen weggegeven dan zo’n prachtig schot en dan denk je wel van daar gaan we. Gelukkig pakten we het goed op en hebben we het lang spannend kunnen houden”, aldus Van der Leest tegenover de camera van ESPN.

FC Twente miste een strafschop, de doelman had zijn huiswerk gedaan en werd niet verrast door de gekozen hoek. ,,Ik had toevallig op het werk even tussendoor had ik even gekeken naar de penalty’s van afgelopen seizoen. Ik wist niet of Ricky van Wolfswinkel zou spelen. Toen zag ik dat hij er twee voor mij gezien rechts onderin schoot, toen dacht ik als er een komt dan ga ik voor die hoek. Ik probeerde zoveel mogelijk te doen en hij schiet hem uiteindelijk over.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS