woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieNovemberdip kwelt GVVV, Kozakken Boys verliest bij FC Lisse

Novemberdip kwelt GVVV, Kozakken Boys verliest bij FC Lisse

Wat is er toch aan de hand met GVVV en de novembermaand? De Veenendaalers gingen op eigen veld onderuit tegen Barendrecht. FC Lisse ging het best om met de zware omstandigheden tegen Kozakken Boys: 1-0.

FC Lisse – Kozakken Boys 1-0
Gure omstandigheden op Ter Specke, waar het toch al zware veld werd geteisterd door veel regen. Het eerste half uur zag het publiek dan ook vooral veel geblesseerd uitvallende spelers: drie maar liefst. In het slot van het eerste speelstuk kreeg Kozakken Boys enkele kleine kansjes, maar zonder treffers werd de rust opgezocht. Pal na rust was het echter wel raak en wel voor FC Lisse. Boyd Stevens zag zijn afstandsschot doel treffen: 1-0. Rowdy van der Putten maakte kort daarop de uitdaging voor de Werkendammers bijna nog groter, maar zijn inzet verdween voorlangs. In een poging de schade te repareren was de equipe van Danny Buijs vooral aangewezen op lange ballen, maar die vielen in trainersjargon ‘net niet goed’. Zodoende won FC Lisse, zij het wat fortuinlijk, met 1-0 en lijkt Kozakken Boys, mocht het nog stiekem een beetje hoop op de titel koesteren, die droom wel vaarwel zeggen.

GVVV – Barendrecht 2-3
In Veenendaal wil men niks horen over een novemberdip, maar je kunt er toch echt niet omheen. Net als voorgaande jaren gaat het ook dit jaar uiterst stroef in november. En dat terwijl de Blauwen wel een aardige start kenden. In het eerste half uur zag het publiek kansen voor beide doelen, maar was het GVVV dat via Simon Brouwer aan de leiding kwam. Op slag van rust kreeg de ploeg van Niek Oosterlee bovendien grote kansen op verdubbeling van de marge. Ook vlak na de pauze waren die kansen er, maar was het Barendrecht dat via Ramy Salem gelijkmaakte: 1-1. De ploeg van Adrie Poldervaart toonde zich bovendien zeer effectief toen Joey Jongman van grote afstand ook de 1-2 achter Johan Jansen knalde. GVVV was genoodzaakt tot een slotoffensief, maar daarvan profiteerde Ali Khaldi met de 1-3. In blessuretijd maakte Soufiane Laghmouchi nog wel de 2-3, maar het was te weinig om een dure nederlaag voor GVVV te voorkomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD