vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNovakovich door het dolle heen na selectie Verenigde Staten

Novakovich door het dolle heen na selectie Verenigde Staten

Andrija Novakovich, spits van Telstar, is zondagmiddag geselecteerd voor de nationale ploeg van de Verenigde Staten. Novakovich kon het amper geloven toen hij het goede nieuws hoorde, zo vertelt hij aan NH

,,Dit is geweldig en een geweldige eer. Ik hoop dat ik minuten ga maken”, aldus Novakovich, die door Telstar wordt gehuurd van Reading. ,,Toen ik hoorde dat ik bij de definitieve selectie zat, heb ik meteen mijn moeder gebeld. Ze is heel erg blij, maar vroeg meteen wel of ik goed eet en slaap.”

Novakovich was tot dusver achttien keer trefzeker in de Jupiler League. ,,Mijn selectie heb ik zeker te danken aan het feit dat ik dit seizoen voor Telstar speel. Ik maak veel minuten en het is een goed niveau. Ook helpt iedereen om mij verder te ontwikkelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD