Volg ons

Eerste Divisie

Noors avontuur voor voormalig De Graafschap-verdediger Straalman

Noors avontuur voor voormalig De Graafschap-verdediger Straalman

Bart Straalman pakt zijn koffers en vertrekt naar Noorwegen. De centrumverdediger die het voorgaande seizoen onder contract stond bij De Graafschap gaat zijn geluk beproeven bij Sarpsborg’08, meldt laatstgenoemde vereniging via de officiële kanalen.

Degradatiezorgen
De 22-jarige verdediger plaatste zijn handtekening onder een contract tot aan het einde van het lopende seizoen in Noorwegen. De competitie zal daar half november 2019 eindigen en zijn nieuwe werkgever staat na dertien gespeelde wedstrijden op de voorlaatste plaats.

Clubman
Straalman doorliep de jeugdopleiding van De Graafschap en speelde vijf jaar zijn wedstrijden in het eerste elftal van de club. Het voorgaande seizoen was hij na de winterstop aanvoerder van de ploeg die degradeerde naar de Eerste Divisie. Hij speelde 133 wedstrijden voor de club.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie