zaterdag, maart 25, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNoordwijk zonder veel moeite langs SJC en SteDoCo in slotfase langs tiental...

Noordwijk zonder veel moeite langs SJC en SteDoCo in slotfase langs tiental ODIN’59

De derby in Noordwijk was zaterdagmiddag een prooi voor de lijstaanvoerder van de Derde Divisie. De thuisploeg was heer en meester tegen SJC en maakte dat ook duidelijk in de einduitslag (4-1). SteDoCo en ODIN’59 leken op weg naar een gelijkspel, maar de thuisploeg wist tegen het tiental uit Heemskerk toch drie punten te pakken door een late treffer van Jesse Wielinga (3-2).

Noordwijk – SJC
In de eerste tien minuten van de wedstrijd waren de mogelijkheden goed verdeeld. James was een keer gevaarlijk voor het doel van de tegenstander en Strojil deed iets terug voor SJC. In de veertiende minuut was het wel raak. De lijstaanvoerder kwam op 1-0, Van Staveren werkte de bal binnen na een goed genomen hoekschop (1-0). Niet veel later wist Noordwijk de voorsprong te verdubbelen, een voorzet van Achefay werd wederom afgerond door Van Staveren (2-0). Nog voor de pauze werd de derby beslist. Reynaers mocht aanleggen vanaf elf meter en scoorde. In eerste instantie wist de doelman nog redding te brengen, maar de rebound was een prooi voor Reynaers (3-0). Na iets meer dan een uur spelen deed ook Westdijk nog een duit in het zakje, hij wist de 4-0 te produceren. SJC deed in de slotfase nog wel wat terug door een treffer van El Baouchi maar verder dan 4-1 kwam het niet.

SteDoCo – ODIN’59
Na zestien minuten spelen werd door de dienstdoende scheidsrechter gewezen naar de strafschopstip. Thom de Vries nam namens ODIN’59 plaats achter de bal en faalde niet (0-1). Lang kon men niet genieten van de voorsprong. In de 24ste minuut was het Guytano dis Santos die de 1-1 op het scorebord wist te zetten. In de 36ste minuut moest ODIN’59 verder met een man minder, dit nadat Nicky Eekhout de rode kaart kreeg van de scheidsrechter. SteDoCo wist snel te profiteren van de nieuwe situatie op het veld. In de 39ste minuut bracht Marlon Pereira de thuisploeg aan de leiding (2-1). Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd kwam ODIN’59 toch naast SteDoCo. Het voorbereidende werk was van Jim Hulleman en het doelpunt kwam op naam van Bas Kansen (2-2). SteDoCo wist toch drie punten te pakken, in de 86ste minuut schoot Jesse Wielinga raak uit een vrije trap.

#steodi de 0-1 van Thom de Vries. pic.twitter.com/FD8TBsAXV2

— ODIN ’59 (@ODIN59) 19 januari 2019

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD