Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Noordwijk winterkampioen na zege op De Dijk, DVS’33 ontsnapt aan nederlaag bij Harkemase Boys

Noordwijk winterkampioen na zege op De Dijk, DVS’33 ontsnapt aan nederlaag bij Harkemase Boys

Noordwijk wist zaterdagmiddag op eigen terrein af te rekenen met De Dijk (4-1). Door de overwinning sluit de promovendus het jaar af als lijstaanvoerder van de Derde Divisie. Concurrent DVS’33 leek op weg naar een nederlaag, maar Powel zorgde in de slotfase alsnog voor de puntendeling tegen Harkemase Boys (2-2). Ajax amateurs won op eigen veld van Jong FC Groningen (1-0).

Noordwijk – De Dijk
De lijstaanvoerder kwam na zeven minuten spelen aan de leiding, Tjeerd Westdijk was de maker van de openingstreffer (1-0). In de 35ste minuut was het mogelijk voor de supporters van de thuisploeg om wat rustiger te blijven zitten. Le Congé schoot de bal stijf in de kruising en dat betekende een ruimere voorsprong tegen De Dijk (2-0).De wedstrijd leek gespeeld te zijn, maar Olf, die vorige week ook al trefzeker was, was goed voor de aansluitingstreffer van De Dijk (2-1). Het bleef vervolgens lang spannend, maar in de blessuretijd wist Noordwijk nog twee keer te scoren. Doelpuntenmakers waren Nick van Staveren en Sabir Achefay (4-1).

Harkemase Boys – DVS’33
Olivier Pilon had slechts acht minuten nodig om wederom zijn waarde te bewijzen voor DVS’33. De aanvaller bracht de ploeg al snel op de gehoopte voorsprong (0-1). Dit nadat Harkemase Boys de bal op de helft van de tegenstander verspeelde en Powel vervolgens de latere doelpuntenmaker wist te vinden. Nog net voor de pauze was het echter Henny Bouius die deze dagen nog feestelijker maakte voor zichzelf (1-1). De doelpuntenmaker werd vrijdag vader. Vroeg in de tweede helft kwam Harkemase Boys aan de leiding tegen DVS’33. Robert Stelpstra wist zijn elfde van het seizoen te maken (2-1). Een minuut voor het einde van de officiële speeltijd wist DVS’33 alsnog één punt binnen te slepen, routinier Powel zorgde voor de feestvreugde bij de ploeg uit Ermelo (2-2).

Ajax (am) –FC Groningen
De Amsterdamse formatie kwam na dertien minuten spelen aan de leiding door een doelpunt van Misa Danso (1-0). Deze treffer bleek voldoende te zijn voor de belangrijke drie punten.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag