Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Noordwijk wint lastige uitwedstrijd van Jong FC Groningen, Quick Boys eenvoudig langs Achilles’29 en DOVO wint in Sneek

Noordwijk wint lastige uitwedstrijd van Jong FC Groningen, Quick Boys eenvoudig langs Achilles’29 en DOVO wint in Sneek

Noordwijk en Quick Boys wisten zaterdag met de volle winst het speelveld te verlaten. Eerstgenoemde ploeg won in Groningen van het beloftenteam van de plaatselijke FC (1-2) en Quick Boys had geen enkele moeite met Achilles’29 (6-0). DOVO pakte drie punten in Sneek (1-2). 

Jong FC Groningen – Noordwijk
De talenten uit Groningen kwamen na veertien minuten aan de leiding door Dallinga. Even later werd het duel tijdelijk onderbroken door een blessure bij een speler van de thuisploeg. Vlak voor de pauze kreeg Thomas Reynaers de mogelijkheid om de gelijkmaker op het bord te zetten, maar hij wist de toegekende penalty niet te verzilveren. Na de pauze zorgden Tjeerd Westdijk en Brayen Bröcker toch voor de broodnodige treffers en daaropvolgende zege (1-2)

ONS Sneek – DOVO
De thuisspelende vereniging kwam in de beginfase op voorsprong na een fraaie solo van Ale de Boer die de 1-0 aan liet tekenen. DOVO kwam voor de pauze weer naast de thuisploeg, Joshua Patrick was verantwoordelijk voor deze belangrijke treffer. Na toen minuten spelen in de tweede helft kwam DOVO aan de leiding in Sneek. Roy Bakkenes ontving de bal op de rand van het zestienmetergebied en schoot hard en laag in de hoek (1-2).

Quick Boys – Achilles’29
In de twaalfde minuut wees de dienstdoende scheidsrechter naar de penaltystip. De strafschop werd vervolgens benut door Kay Tejan (1-0). Na achttien minuten spelen leek het er op dat Quick Boys een eenvoudige middag tegemoet zou gaan. Uit een hoekschop kopte Ivailo Staal de 2-0 binnen. Nog voor het half uur stond er al 3-0 op het scorebord, nu was het Ricardo Kuyvenhoven die trefzeker was. In de tweede helft ging Quick Boys weer op jacht naar meer treffers en het kreeg na 47 minuten spelen weer loon naar werken. Ricardo Kuyvenhoven plaatste de 4-0 op het scorebord. Quick Boys won uiteindelijk met 6-0 door treffers van Bert Steltenpool en Jeffrey Ket.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag