vrijdag, oktober 22, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieNoordwijk voegt multifunctionele middenvelder toe aan selectie

Noordwijk voegt multifunctionele middenvelder toe aan selectie

Niek den Heeten mag zich per direct selectiespeler noemen van Noordwijk. De club uit de Tweede Divisie maakte via de officiële kanalen de komst bekend van de middenvelder.

De twintigjarige aanwinst leek dit seizoen te gaan spelen in Spanje voor het opleidingsteam van RC Santander. Het contract wat er klaar lag werd echter door hem niet getekend omdat hij moeilijk kon wennen in Spanje. Zijn laatste officiële wedstrijden speelde hij in dienst van Excelsior Rotterdam. Op 28 september 2020 maakte hij zijn debuut in de Eerste Divisie met een wedstrijd tegen Jong Ajax.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD