donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Derde Divisie Noordwijk versterkt zich met Jodan Boys-smaakmaker Fanny Waandels

Noordwijk versterkt zich met Jodan Boys-smaakmaker Fanny Waandels

Fanny Waandels verruilt hoofdklasser Jodan Boys na dit seizoen voor Noordwijk. ,,Ik denk dat ik het niveau van Noordwijk aankan”, zegt Waandels tegen het AD.

- Advertentie -

,,Dat is een flinke stap, maar ik heb er goed over nagedacht”, vervolgt de aanvaller. ,,De afgelopen vier jaar heb ik bij Jodan Boys gemerkt dat ik het in me heb om me aan het niveau aan te passen. Ik ben in de hoofdklasse een volwassen speler geworden. Mijn overgang naar Noordwijk is sowieso een vooruitgang, want in het meest ongunstige geval speel ik derde divisie volgend jaar. Als Noordwijk promoveert, zal het aanpoten zijn in de tweede divisie. Ik zie dat zeker niet als een probleem.”

Noordwijk was vorig seizoen al in de markt voor Waandels. ,,Ze zijn me blijven volgen en ik ben het type spits dat ze zoeken. Ik ben een harde werker die veel meters maakt voorin en in dienst van het elftal speelt. Dat gaat soms ten koste van mijn eigen productiviteit, ik heb dit seizoen ook nog maar vier keer gescoord.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES