Volg ons

Tweede Divisie

Noordwijk versterkt selectie met verdediger Martina

Noordwijk versterkt selectie met verdediger Martina

Derwin Martina zal na een periode van ongeveer twee jaar zijn rentree maken op de voetbalvelden. De verdediger bereikte een akkoord met Noordwijk, zo meldt de club uit de Tweede Divisie op de officiële website.

Gestopt
De 25-jarige Martina was in het verleden actief in de jeugdopleiding van Ajax waar hij met het beloftenteam zijn debuut in het profvoetbal maakte in de Eerste Divisie. Vervolgens maakte hij de overstap naar RKC Waalwijk en werd hij opgeroepen voor het nationale elftal van Curaçao. Na zijn periode in Brabant was hij actief in Finland en Engeland voordat hij ging spelen voor Achilles’29. De club uit Groesbeek kwam destijds uit in de Eerste Divisie. Nadat de club failliet ging was Martina het plezier in voetbal kwijt en nam hij afscheid van het voetbal.

Plezier
De nieuwste aanwinst trainde al een aantal keer mee in Noordwijk, dit beviel goed bij de twee partijen waardoor hij in het nieuwe seizoen zijn voetbalschoenen weer aan zal trekken. Martina gaf op de website van Noordwijk tekst en uitleg over zijn keuze om zijn rentree te maken.  ,,Ik was het plezier in het spelletje helemaal kwijt en had niet gedacht dat ik ooit nog op niveau zou gaan voetballen. Doordat ik door de positieve verhalen over vv Noordwijk via Raïes Roshanali weer enthousiast ben geraakt en heeft Raïs bij de trainer geregeld dat ik een paar keer mee mocht trainen. De ontvangst door de trainers en de spelers voelde zo goed en het niveau in de groep is zo hoog dat ik het plezier in het voetbal heb teruggevonden. Ik ben dan ook erg blij dat ik bij Noordwijk een nieuwe kans krijg om te laten zien wat ik kan. Ik zal mij zowel op de training als in het veld voor 100% inzetten om belangrijk te kunnen zijn voor vv Noordwijk. Ik heb enorm veel zin in het nieuwe seizoen.”

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie