maandag, september 27, 2021
HomeClubsNoordwijkNoordwijk versterkt selectie met ervaren verdediger Slijngard

Noordwijk versterkt selectie met ervaren verdediger Slijngard

Donovan Slijngard is komend seizoen te bewonderen op de voetbalvelden van de Tweede Divisie. De ervaren linksbenige verdediger bereikte een akkoord met Noordwijk, zo meldt de club via de officiële kanalen.

De 33-jarige aanwinst speelde jarenlang zijn wedstrijden in het betaalde voetbal. Zo droeg hij in Nederland onder andere het shirt van FC Groningen, Ajax, Sparta en Cambuur Leeuwarden. Daarna vertrok hij naar Litouwen waar hij vijf jaar speelde voor FK Zalgiris. Met deze club wist hij beslag te leggen op de landstitel (3), de nationale beker (2) en de Super Cup (3).

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD